Csehország Tornádó - Brutális erejű tornádó csapott le Csehországban, „a falu ... : Tíz sérültnek súlyos az állapota.

Csehország Tornádó - Brutális erejű tornádó csapott le Csehországban, „a falu ... : Tíz sérültnek súlyos az állapota.. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és.

A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába.

Képtár - Időkép
Képtár - Időkép from www.idokep.hu
A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. Eddig 0 alkalommal nézték meg.

Hodonín településén fákat tépázott meg.

Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Eddig 0 alkalommal nézték meg. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát.

2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.

Jeges-tenger - Időkép Képtár
Jeges-tenger - Időkép Képtár from www.idokep.hu
Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.

3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Tíz sérültnek súlyos az állapota. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt.

Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott.

Tornádó csapott le Csehországra, hatalmas pusztítást ...
Tornádó csapott le Csehországra, hatalmas pusztítást ... from vezess2.p3k.hu
A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. Tíz sérültnek súlyos az állapota. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Hodonín településén fákat tépázott meg. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és.

A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott.

A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a.

Posting Komentar

0 Komentar